Pis en venda a Barcelona

Ref: 016-6943
Descripció
Fantàstic dúplex A ESTRENAR al carrer principal del barri de Sant Andreu. A 2 minuts de Plaça Orfila i envoltat dels principals comerços de la zona. L'habitatge disposa de 130 metres dividits en dues plantes i una preciosa terrassa privada de 40 metres. A la planta inferior trobem: un menjador molt lluminós amb sortida a una terrassa orientada a l'oest, la qual gaudeix d'un magnífic sol de tardes i de gran privacitat. La cuina és tipus americana i està totalment equipada amb electrodomèstics d'última generació. Una habitació doble de 13 metres amb sortida a un balcó orientat a sol de matins. Bany de 3 peces amb una gran banyera. Trobem també un baix-escala pensat per fer la funció de safareig. A la segona planta trobem dues habitacions mitjanes, ambdues exteriors al pati amb un balcó per cadascuna i un bany de 3 peces amb plat de dutxa. Tot l'habitatge disposa d'Aerotermia, una nova tecnologia molt econòmica que permet la ràpida refrigeració de l'habitatge a l'estiu, així com la calefacció a l'hivern. No disposa de gas, el dúplex és totalment elèctric. La finca disposa d'ascensor. A 2 minuts del metro L1 Sant Andreu, diverses parades d'autobusos properes, serveis com supermercats, escoles, centres sanitaris,.. . i en ple eix comercial del barri. Una autèntica oportunitat si busca tranquil·litat, comoditat i qualitat sense rebutjar estar en la millor zona de Sant Andreu. Opció de llogar una plaça de parking per a cotxe gran per 80€/mes. Truqui'ns; s'enamorarà.
Dades Economics
420.000 €
130m²
Situació
SANT ANDREU
Barcelona, Barcelona
Distribució
3 dormitorios · 2 baños · 1 terrazas · ascensor · armarios empotrados · agua caliente: Eléctrica · exterior

Mapa de Zona

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales forman parte de un fichero automatizado propiedad de la , al objeto de mantenerlo informado sobre los servicios ofrecidos por la APEI, sus productos y eventos. Dicha información podrá ser remitida al interesado por cualquier medio, inclusive a través del correo electrónico.

Sus datos personales, facilitados voluntariamente por usted o por personas autorizadas, son de uso exclusivo por parte de y no está previsto que sean cedidos a terceros.

Sin prejuicio de lo anterior, el interesado podrá ejercer, en todo momento, los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de sus datos personales, mediante una petición escrita dirigida a la atención de Gerencia de , entidad sita en , de , indicando LOPD en el asunto, o remitiendo un correo electrónico a la dirección electrónica