Pis en venda a Barcelona

Ref: 6960
Descripció
Es ven pis a Carrer Gran de Sant Andreu. Alt, exterior i actualitzat. Orientació est, sol de matins. Maques i àmplies vistes. Rebedor. Saló menjador ampli i exterior a un balcó. 2 habitacions (abans 3, la hi van donar a menjador). L'habitació doble és exterior al carrer i la individual a pati de llums. L'habitació individual fa 2 metres d'ample -cap un llit-. Cuina en perfecte estat, amb safareig. Bany en bon estat amb plat de dutxa i mampara. Aire condicionat (només fred) i calefacció al menjador. Terres de terratzo. Fusteria exterior d'alumini. Balcó. Tendals. Diversos ascensors a la finca. Comunitat reformada: porteria, porta vestíbul, canonades, aigua, patis de llums, etc. Al costat Metro L1 Torras i Bages i diversos autbuses (H4, V31, 60, etc. ). Bon accés a Meridiana i rondes. Zona tranquil·la i en plena renovació. Actualment estan fent un gran parc davant de l'habitatge, a més d'altres equipaments. Zona ben comunicada i amb serveis: escoles, supermercats, etc. A cinc minuts a peu del Centre Comercial la Maquinista. Es ven sense mobles ni electrodomèstics.
Dades Economics
198.500 €
60m²
Situació
SANT ANDREU
Barcelona, Barcelona
Distribució
2 dormitorios · 1 baños · ascensor · calefacción: Gas ciudad · agua caliente: Gas ciudad · exterior

Mapa de Zona

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales forman parte de un fichero automatizado propiedad de la , al objeto de mantenerlo informado sobre los servicios ofrecidos por la APEI, sus productos y eventos. Dicha información podrá ser remitida al interesado por cualquier medio, inclusive a través del correo electrónico.

Sus datos personales, facilitados voluntariamente por usted o por personas autorizadas, son de uso exclusivo por parte de y no está previsto que sean cedidos a terceros.

Sin prejuicio de lo anterior, el interesado podrá ejercer, en todo momento, los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de sus datos personales, mediante una petición escrita dirigida a la atención de Gerencia de , entidad sita en , de , indicando LOPD en el asunto, o remitiendo un correo electrónico a la dirección electrónica