registre d'agents inmobiliaris
de Catalunya
aicat 9588
Vol vendre o llogar el seu immoble?
Si necessita vendre o llogar el seu pis, local, nau o pàrking, posem a la seva disposició els nostres serveis amb la màxima garantia i serietat. Li oferim un tracte personalitzat en funció de les necessitats dels nostres clients, ja siguin venedors o compradors, arrendadors o arrendataris. Som especialistes al districte de Sant Andreu des del 1987, inscrits al Registre d' Agents Immobiliaris de Catalunya amb el número d'Aicat 2623 i a l'Asociació Professional de Expertos Inmobiliarios amb el número 2100.
Disposem d'una extensa cartera de clients, i de mitjans publicitaris per a donar a conèixer els immobles. A més, posem a la seva disposició altres serveis com la tramitació de cèdules d'habitabilitat, administració d'immobles, assegurances d'impagaments, llar, autos, comunitats, etc.
Si desitja posar-se en contacte amb Fincas Cumbre mitjançant la web pot omplir el següent formulari amb les seves dades i les del seu immoble, i ens posarem en contacte amb vostè; amb la màxima brevetat possible i sense compromís. Si prefereix posar-se en contacte via telefònica truqui'ns al 93 346 64 64 o 93 312 02 59. O visiti'ns a la nostra oficina ubicada al C/ Gran de Sant Andreu 267 baixos (de dilluns a divendres de 10-14h i de 16-20:30h, i dissabtes de 10-14h).
Dades de contacte i de l'habitatge

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos de que sus datos personales forman parte de un fichero automatizado propiedad de la , al objeto de mantenerlo informado sobre los servicios ofrecidos por la APEI, sus productos y eventos. Dicha información podrá ser remitida al interesado por cualquier medio, inclusive a través del correo electrónico.

Sus datos personales, facilitados voluntariamente por usted o por personas autorizadas, son de uso exclusivo por parte de y no está previsto que sean cedidos a terceros.

Sin prejuicio de lo anterior, el interesado podrá ejercer, en todo momento, los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición al tratamiento de sus datos personales, mediante una petición escrita dirigida a la atención de Gerencia de , entidad sita en , de , indicando LOPD en el asunto, o remitiendo un correo electrónico a la dirección electrónica